infomoment 5-daagse reis naar maasmechelen

Dit jaar organiseren wij een vijfdaagse reis naar vakantiehuis Home Fabiola gelegen in Maasmechelen voor de bewoners van het woonzorgcentrum Sint-Jozef en de cliënten van het dagverzorgingscentrum De Regenboog. Dit vakantiehuis is gelegen aan de voet van het Nationaal Park Hoge Kempen in Limburg .

De reis gaat door van maandag 18 september tot en met vrijdag 22 september 2023 en wij verblijven in ’t Mechels bos 2 , een accommodatie van dit vakantiehuis. Dit centrum is aangepast voor het verblijf van personen met mindere mobiliteit of gebruikers van een rolstoel.

Er gaan voldoende medewerkers mee om in te staan voor de professionele zorg en elke bewoner krijgt een individuele begeleider toegewezen gedurende de volledige reis. Deze begeleider kan een medewerker, een externe vrijwilliger of een familielid zijn.

Wij verblijven in een hotelformule op basis van vol pension en uiteraard voorzien wij meerdere kleine uitstappen in de directe omgeving. Enkele geplande uitstappen: bezoek brengen aan het natuurhulpcentrum in Opglabbeek, een ‘mijn’ bezoek in Genk, daguitstap naar Bokrijk. Wij verplaatsen ons met een aangepaste liftbus en met gewone bussen.

Op dinsdag 9 mei om 14.00u. gaat er een infomoment door in de annex van het woonzorgcentrum, waar wij de details van dit vakantieverblijf zullen meedelen. Op deze namiddag is er meteen ook de mogelijkheid om in te schrijven.

ik schrijf me in