woonzorgcentrum

In het woonzorgcentrum wonen mensen met complexe zorgvragen, die nood hebben aan langdurige en intensieve zorg en ondersteuning. De zorg en de begeleiding worden afgestemd op de mogelijkheden en wensen van de bewoners. We streven naar een optimale bijdrage aan hun welbevinden en gezondheid. Alle persoonlijke informatie, individuele behoeften en afspraken over de invulling van de zorgvraag worden in het zorg- en leefplan opgenomen. We bieden ook een gevarieerd aanbod van verzorgde maaltijden die dagvers in onze eigen keuken bereid worden. De zorg is belangrijk. Maar minstens even belangrijk is de aandacht voor het welzijn, de vriendschap en de verbondenheid. Dit vertaalt zich in het doen en laten van alle medewerkers. Ze staan aandachtig stil bij de persoonlijke levensverhalen en individuele levensvragen. Samen met de bewoners, de familie, de mantelzorgers, de medewerkers en de vrijwilligers streven we ernaar om het levensgeluk van iedere bewoner te vergroten.Voor de invulling van de dagelijkse activiteiten, houden we rekening met de verschillende elementen die waardevol zijn voor de levenskwaliteit en het welbevinden.Het contact met mensen en met de omgeving vinden we heel belangrijk. Via ons open activiteitenaanbod bieden we de bewoners de mogelijkheid om samen met andere mensen de dingen te (blijven) doen die ze leuk vinden. Talloze vrijwilligers, mantelzorgers en familieleden ondersteunen onze werking. Iedereen draagt bij tot het fijne 'thuisgevoel' dat hieruit voortvloeit.

Wooneenheden

wooneenheid zonnewijzer

"Zonnewijzer" is een aangepaste wooneenheid voor personen met dementie. Deze beschermde afdeling is gelegen op het gelijkvloers. De kamers kijken uit op een centrale binnentuin. Een speciaal opgeleid team staat in voor de deskundige begeleiding en ondersteuning.

afdelingsverantwoordelijke zonnewijzer

e-mail 050 20 75 40

wooneenheid kosmos

Wooneenheid "Kosmos" bevindt zich op de 1ste verdieping. Hier wordt begeleiding en bijstand geboden aan ouderen die nood hebben aan een langdurige en intensieve zorg en ondersteuning.

oshin bourgoignie

e-mail 050 20 75 10

wooneenheid oase

"Oase" situeert zich op de 2de verdieping. De Oase biedt begeleiding en bijstand aan ouderen die nood hebben aan een langdurige en intensieve zorg en ondersteuning. Naast de vaste residenten verblijven er ook zes bewoners in kortverblijf.

lies de bruyne

e-mail 050 20 75 20

wooneenheid sterrenkijker

"Sterrenkijker" op de 3de verdieping biedt eveneens begeleiding en bijstand aan ouderen die nood hebben aan een langdurige en intensieve zorg en ondersteuning.

britt cappelle

e-mail 050 20 75 30

sociale dienst

De medewerkers van de sociale dienst zoeken samen met u naar een passende dienstverlening die aansluit bij uw noden en wensen. Ga verder naar onze contactpagina.

opbrengst pastoraal project 2022

  30/04/2023

lees meer

cafetaria's - betalen bancontact

  03/04/2023

lees meer

Kalender

9 november

ontbijtbuffet november

bekijk meer

13 november

schoenenverkoop lato

bekijk meer

Nieuws

Opbrengst pastoraal project 2022

lees meer

Cafetaria's - Betalen bancontact

lees meer

Kalender

9 november

Ontbijtbuffet november

Bekijk meer

13 november

Schoenenverkoop Lato

Bekijk meer

bij ons komen werken

Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde medewerkers (m/v). Interesse? Bekijk onze vacatures en solliciteer. Wie weet wordt u wel onze nieuwe collega!

lees meer

veelgestelde vragen

Vindt u niet meteen het antwoord op uw vraag? Misschien staat het hier bij de meest gestelde vragen.

lees meer